Contacteer ons

Heb je vragen over onze cursussen, workshops of clinics?

Wil je graag meer informatie over Horse Academy en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Daarnaast kun je ons ook volgen op social media om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, evenementen en tips op het gebied van paardenwelzijn en -training.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
phone

Telefoon

+32 472 526 625

place

Hof Hansa

Doornlaarlei 5, 2840 Rumst

Veelgestelde vragen

Twijfels? Misschien vraag je je toch nog af of het wel iets voor jou is. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Mijn paard staat in pension, heeft het dan wel zin als ik mee doe?

Uiteraard! Ook als je de kennis en inspiratie niet meteen in praktijk kunt brengen, is het hartstikke waardevol voor de toekomst van jou en je paard. Wie weet kun jij de informatie en inspiratie wel overbrengen en wie weet blijkt er dan toch het een en ander mogelijk om de leefomgeving van jouw paard te verbeteren.

Ik heb geen (eigen) paard, is het dan wel geschikt?

Ja hoor, onze workshops en webinars zijn geschikt voor iedereen die zich graag verdiept in paardenwelzijn en wil groeien naar een slimmere paardenmens.

Ik heb het altijd zo gedaan, waarom zou ik iets veranderen?

Als je met paarden werkt ben je nooit uitgeleerd! Onze workshop en clinics zorgen ervoor dat elke deelnemer nieuwe informatie en praktische handvaten ontvangt om meteen mee aan de slag te kunnen.

Ik heb nog maar mijn eerste stappen in de paardenwereld gezet, is Horse Academy wel iets voor mij?

Horse Academy brengt voor ieder wat wils, je kan je eigen traject bepalen op je eigen tempo. Onze deuren staan open voor zowel beginnende als reeds geroutineerde paardenmensen.

Jouw vragen nog niet beantwoord? Wij beantwoorden deze graag!